Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Lækkede billeder og videoer: Her er den nye Samsung Galaxy S8

Først den 29 marts lancerer Samsung sin kommende Galaxy S8-telefon, men efter et nyt læk ved vi helt præcis, hvordan telefonen kommer til at se ud.

Årets mest ventede smartphone ud over iPhone 8 er uden tvivl Samsungs Galaxy S8, og som altid har det været svært for Samsung at stoppe diverse læk af detaljer om telefonen.

Senest har Evan Blass, en af de mest kendte og berygtede skribenter inden for lækkede informationer om smartphones, fremvist et sidste, endegyldigt billede af Samsung S8.

Via Twitter viser Evan Blass fronten af S8, hvor man tydeligt kan se både telefonens buede kanter og fronten uden knapper, der næsten kun består af skærmen.

I forbindelse med weekendens Mobile World Congress-messe i Barcelona annoncerede Samsung lanceringsdatoen for Galaxy S8, hvilket bliver d. 29 marts ved to events i New York og London.

Videoer af telefonen

Ud over det seneste billede af telefonen, der giver os det klareste billede af telefonen, har Samsung også været ramt af andre lækager.

Blandt andet har MobileFun delt en video af, hvad der angiveligt er en tændt Samsung S8.

I videoen kan du tydeligt se skærmens buede kanter og telefonens nye software-baserede navigationsknapper. Samsung har eller tidligere sværget til hardwareknapper.

I en anden video fra det kinesiske sociale medie Weibo kan du se telefonen fra alle vinkler.

En vigtig lille detalje er telefonens minijack-port. Både HTC og Apple har ellers droppet porten til fordel for digital lyd via USB C eller lightningport.

Ligeledes har Techno Buffalo fået fat på, hvad der angiveligt er S8's specifikationer. Kort forinden havde Evan Blass også afsløret et specifikationsblad på Galaxy S8+, en model med en 6,2 tommer stor skærm, men ellers identisk hardware.

Læs også: Test: HTC-smartphone har to skærme og det hidtil bedste mobilkamera




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere