Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: LG PR)

Lys og lyd i en og samme komponent: LG vil få mobilskærmen til at fungere som højttaler

LG’s kommende topmobil, G8 ThinQ, vil byde på en unik højttalerteknologi.

LG har i sinde at troppe op med en af den kommende MWC-mobilmesses store teknologiske gennembrud, når selskabets næste toptelefon, G8 ThinQ, præsenteres.

I stedet for at pumpe lyd ud af en klassisk højttaler, bliver det G8-mobilskærmens OLED-panel, der skal vibrere i takt med musikken, skriver Zdnet.

Dermed er det lykkedes for den sydkoreanske teknologivirksomhed at klemme deres såkaldte CSO-teknologi (Crystal Sound OLED) fra selskabets TV-afdeling ned i et lommeformat.

Teknologien blev først fremvist i januar 2017 ombord på OLED-fjernsyn.

LG oplyser samtidig, at teknologien gør det muligt at få stereolyd ud af den særlige skærmtype.

Sammen med såkaldt DTS:X efterbehandling lover LG, at der også kan simuleres 7.1 surround lyd i sammenspil med en ekstra højtaler i bunden af telefonen.

Læs også: Her er fire grunde til, at 2019-smartphones vil byde på fænomenale fotoevner

Vend telefonen som du lyster

Ud over at spare på en komponent, giver teknologien andre fordele. Når telefon tages til øret, vil lyden leveres der, hvor øret er placeret.

Audiofile mobilbrugere kan også se frem til en Hi-Fi venlig Quad Digital DAC med Master Quality certificering ombord samt en upsampling feature.

LG G8 ThinQ står til at debutere den 24. februar, hvor selskabet holder et presseevent forud for MWC-messen i Barcelona.

Se også: Supermobilen Samsung Galaxy S10 er lige om hjørnet: Her er 10 ting, som vi ved




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere