Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Bitcoin på himmelflugt efter Amazon-rygter: E-handelskæmpen vil muligvis acceptere kryptovaluta som betaling

Bitcoin og andre kryptovalutaer stiger til vejrs på bagkant af rygter om, at Amazon muligvis vil acceptere digital valuta som betalingsmiddel.

På rygtebørsen lyder det, at Amazon overvejer at acceptere kryptovaluta som betalingsmiddel.

Det har fået bitcoin og en række andre digitale valutaer til at stige til vejrs mandag morgen.

Klokken 09.00 dansk tid var bitcoin oppe med hele 12 procent, hvilket markerede valutaens højeste kurs i en måned.

Prisen for en enkelt bitcoin var oppe på 38.723 dollar, hvilket svarer til 244.500 kroner. Efterfølgende faldt kursen og er i skrivende stund oppe med 7,3 procent.

Årsagen til den pludselige himmelflugt skal findes i spekulationer om, at amerikanske Amazon kan være på vej ind ind krypto-arenaen, skriver Yahoo Finance.

Rygterne blev antændt af et jobopslag, som Amazon har offentliggjort.

Her lyder det fra ehandelskæmpen, at man søger en "Digital Currency and Blockchain Product Lead."

Denne rolle skal ifølge opslaget være en del af Amazons såkaldte 'Payment Acceptance & Experience Team', hvilket indikerer, at selskabet kan kigge ind i at acceptere kryptovaluta som betalingsmiddel i fremtiden, skriver mediet.

Klokken 09.00 mandag var den næststørste kryptovaluta, Ethereum, oppe med 8,5 procent, Cardano var oppe med 11,6 procent og Bitcoin Cash var steget med 11,8 procent.

Da Amazon sælger hundredtusindvis af forskellige varer, vil det være banebrydende, hvis selskabet i fremtiden vil acceptere kryptovaluta. Tidligere har det nemlig været begrænset, hvad man har kunne købe for kryptovaluta.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere