Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Verdens fem bedste fladskærme

Vinderen koster cirka det samme som du skal give for en ny Peugeot, i England.

Af Jeppe R. Børsting, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Der findes næsten lige så mange forskellige fladskærme som der findes tv-programmer. Desværre er det ikke helt let at finde ud af hvilke der duer til noget, og hvilke man skal holde sig fra. Men hvis du har mod på at hive den helt store tegnebog op, så har engelske techradar.com nogle bud på hvor du får det bedste fjernsyn.

Sitet har set på alle de fladskærme som har besøgt deres testbænk, samlet de fem mest fantastiske og kåret det tv som er allerbedst. Og måske er det tilfældigt, men det ser i hvert fald ud til at pris og kvalitet hænger uløseligt sammen.

Det bedste fjernsyn som de kloge hoveder har haft fat i er fra Sharp. Det hedder LC-52XS1E og koster det samme i England som en ny Peugeot 206. Men det er også det tyndeste masseproducerede lcd-tv i verden, med en tykkelse på 2,3 centimeter. Alligevel leverer det fremragende billeder, men til en pris på den trælse side af 75.000 kroner er det måske ikke så mærkeligt.

De fire følgende pladser på top-5 listen bliver alle samme optaget af plasmaskærme fra Poineer, hvis Kuro-serie allerede har slået sig fast som den bedste blandt plasmaskærme.

Listens nummer to er Pioneers Kuro KRP-600A, der med en pris på 37.000 kroner koster cirka det halve af Sharps model. Nummer tre er Kuro KRP-500A, der er nede i mere menneskelige 18.000 kroner. Det er stadig mange penge, men men hvis det vitterligt er verdens tredjebedste tv, som Techradar påstår, så er det måske alligevel ikke så galt.

Du kan læse mere om hvert enkelt tv og se listens sidste to fjernsyn hos Techradar.com.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere