Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

De gamle gør Facebook utjekket

Et fald i de unges profiloprettelser på sociale netværkstjenester tyder på, at de ældres brug af websiderne gør dem utiltrækkende.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Mens antallet af +25-årige på de sociale netværkstjenester er steget markant den seneste tid, er antallet af unge mellem 15 og 24 år modsat dalet. I forhold til sidste år har 5% færre i denne aldersgruppe således oprettet en profil på sider som Facebook, MySpace, Twitter m.fl. Det viser en undersøgelse fra Ofcom.

Det kunne måske bekræfte den næsten stensikre tendens, at når de gamle overtager en trend bliver den straks uinteressant for de unge. Hvor Facebook og lignende netværkstjenester tidligere var de unges tumleplads, må de nu finde sig i at blive invaderet af Moster Tove og Onkels Bjarnes seneste feriebilleder fra Gardasøen samt nysgerrige forældre, der kigger dem over skulderen.

Da det generelle internetforbrug hos de unge tilsyneladende ikke er faldet, kunne statistikken indikere, at de ældre generationers indtrædelse på sociale netværkstjenester skræmmer en del af de unge væk.
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Quality and Risk Manager

Infomedia A/S

Backend Developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere