Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Handy håndholdt videonyt fra Samsung

Samsung er klar med en hel stak nye digitale videokameraer, der er gør det nemt og behageligt at skyde løs.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Er du typen der skal have det hele med og ynder at optage maraton-videoer, hvad enten du er til barnedåb eller på familieferie, er det vigtigt med et kamera, der er rart at holde i hånden længere tid af gangen.

Derfor har Samsing skabt de nye SMX-C20, SMX-C24 og HMX-M20, som er en serie videokameraer i ergonomisk design, der mindsker belastningen på håndled og albue under optagelse.

Alle har det samme unikke objektiv, som er vinklet nedad med 25 grader sammenlignet med almindelige videokameraer. Det medfører et bedre ergonomisk greb, når man optager. Håndleddet udsættes for betydeligt mindre belastning, og optager man meget, vil man ifølge Samsung mærke en stor forskel – man bliver ikke så træt i armen som ved brug af et almindeligt videokamera. En anden fordel ved den ergonomiske udformning er, at billedskærmen ikke er i vejen imellem den som optager og motivet.

SMX-C20 og SMX-C24 fås i blå, rød, sort og lilla og har priser på 1.500 kroner for SMX-C20 og 2.200 kroner for SMX-C24. HMX-M20 koster 3.700 kroner. Alle tre er ude i denne måned.

Samsung er også klar med et nyt videokamera i lommeformat. HMX-U20 er en udvidelse til U-serien, som ikke er meget større end et visitkort men kan optage i Full HD og mindske rystelser via en indbygget stabilisator.

Optagelserne kan redigeres direkte i videokameraet, og tilslutter man det en computer med internet, kan filmene uploades på Youtube blot ved et enkelt tryk på en knap. Kameraet er i butikkerne i denne måned og koster 1.500 kroner.

Producenten udvider desuden sortimentet med den nye H-serien, der har objektiv på 37 millimeter vidvinkel. Det skulle give rigeligt plads til at klemme hele familien ind i gruppefotoet.

Optisk zoom med hele 20 gange forstørrelse skaber en følelse af nærhed og billedresultatet skulle blive endnu bedre takket være videokameraets indbyggede og forbedrede billedstabilisator, som mindsker uskarpe og rystede filmsekvenser.

Kameraerne hedder HMX-H200, HMX-H203, HMX-H205 og HMX-S10. De er på markedet til maj og får en priser fra 3.000 til 6.000 kroner.

IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere