Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Top 10: De bedste produkter lige nu

Hvad skal du købe, hvis du vil have de bedste elektronik-produkter på markedet lige nu...

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Vi har haft masser af spændende produkter i hænderne her på Alt om Data samt på T3 og Datatid den seneste tid. Her er de ti der imponerede mest:

10. Canon Legria HF200
Det er højsæson for studenterfester, bryllupper, ferier m.m. Skal de glade og mindeværdige begivenheder dokumenteres for eftertiden er det med at have et godt videokamera ved hånden. Canon Legria HF200 er et rigtig godt bud på et kompakt videokamera, der har masser af muligheder og filmer i HD.

9. Navigon 6310
Til bilferien er det obligatorisk med en god gps. Denne model fra Navigon er enkel og elegant og guider sig sikkert til destinationen hver gang.

8. Intel Core i5 750
Overvejer du at opgradere din computer, så du kan presse ekstra ydelse ud af maskinen, er det oplagt at investere i en ny processor. Vi har testet en stak af de nyeste dual- og quadcore-modeller og må konkludere, at den firekernede Intel Core i5 750, giver dig den bedste ydelse til prisen (se side 11 i stortesten).

7. Sitecom WL-350
Er det en router du er på udkig efter, er der rigtig meget at vælge imellem lige for tiden. Denne model fra Sitecom er særligt rettet mod multimedie og giver dig en rigtig god ydelse. Er du mere interesseret i en router, som er optimeret til computerspil er Asus RT-N16 og Netgear WNDR3700 rigtig gode alternativer (side 12 og 14 i stortesten).

6. Philips Brilliance 225B1
En lækker skærm, der med sine 24 tommer er en fryd at arbejde med, og med sit lave strømforbrug giver god valuta for pengene, på trods af den lidt pebrede pris.

5. Elgato EyeTV Netstream DTT
Send det digitale tv-signal ud gennem det trådløse netværk, så du kan se fjernsyn på alle dine computere og endda bruge dem som harddisk-optager. Denne enhed klarer det hele og gør det med bravur.

4. WD My Passport Studio
Lille, hurtig, stille, fuld af plads og nærmest ligefrem sexet. Det er T3’s dom over denne harddisk fra Western Digital, der også har strømløst display.

3. Olympus Pen E-P2
Stilsikkert design samt gennemført kvalitet fra yderst til inderst sikrer Olympus Pen E-P2 titlen som tidens lækreste digitalkamera i analogt design.

2. Sonos ZonePlayer S5/ ZoneBridge
Er du ude efter det ultimative trådløse system til din musik, bliver det ikke bedre end Sonos’ produkter. Godt design, mange muligheder og brugervenlig kontrol. Du betaler prisen, men får også det bedste.

1. iPad
Det er måske lidt uretfærdigt at lokke med et produkt, der ikke er ude på det danske marked endnu. Ikke desto mindre er T3 dog af den opfattelse, at Apple har begået et lille mesterværk og at iPad er et ”must-have” så snart den er i de danske butikker.