Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Det perfekte mediecenter?

Zotacs nye mediecentre har umiddelbart det hele. Kompakt og elegant design kombineret med blu-ray, kraftig Atom-processor, usb 3.0 og Windows 7.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er sjældent, man ser maskiner, som umiddelbart har ramt fuldstændig plet. Det er dog lige ved at være tilfældet med Zotacs nye HD-ID33 og HD-ID34. Det er i hvert fald svært at komme i tanke om mere, man kunne forlange af en medie-pc.

Designet er lige, som det bør være for sådan en computer. Så kompakt og diskret som muligt uden at være for lille til at rumme et optisk drev. Her er endda tale om et blu-ray-drev, så du kan se film i topkvalitet.

Processorkraften leveres af Intels nye dobbeltkernede Atom D525 på 1.8GHz, mens grafikken håndteres af Nvideas seneste generation af Ion-chips.

Derudover får du hdmi-udgang, 6-i-1 kortlæser, gigabit ethernet, 802.11b/g/n WiFi, et par usb 2.0-porte samt to usb 3.0-porte - bare lige for at understrege hvor overlegne maskinerne er.

Der er desuden 2GB ddr2-800 ram til rådighed samt en 250GB harddisk i ID34 og en tom 2.5" harddisk-port i ID33, hvori der kan fyldes disk efter eget valg. Styresystemet er Windows 7.

Præcis hvornår vi ser de små vidundere i butikkerne, er endnu ikke offentliggjort. Prisen er heller ikke røbet. Taget i betragtning af maskinernes specifikationer, må vi dog nok regne med, at den ikke bliver i den billige ende.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere