Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Toptrimmet racermaskine

Acers nyeste Aspire TimelineX maskine har ultratyndt design, lang batterilevetid og kræfter i Core i7 klassen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

De ultratynde bærbare vinder stille og roligt frem på markedet, som et alternativ for dem der ikke kan nøjes med en netbook, men heller ikke vil slæbe rundt på et stort skrummel af en notebook.

En ny MacBook Air bliver sandsynligvis lanceret i denne uge, men for dem der foretrækker en Windows-maskine har Acer et glimrende bud til dig, der gerne vil have en slank maskine med masser af kræfter.

Acer Aspire TimelineX AS1830T-68U118 burde i hvert fald kunne give Apple-maskinen kamp til stregen, når det gælder såvel ydelse som batterilevetid.

Maskinen er udstyret med en LED-skærm er på 11.6 tommer og har en vægt på blot 1.5 kilo. Kræfterne leveres af Intel's hurtigste strømbesparende processor – en Core i7-680UM, som leverer en grundhastighed på 1.47GHz men kan sparkes op på 2.53GHz med Intel's Turbo Boost teknologi.

Grafikken er integreret på samme chip, som blot forbruger sølle 18 watts TDP.

Øvrige specifikationer inkluderer en multigestus touch pad, Bluetooth 3.0, HDMI-port, 500GB harddisk og Windows 7 Home Premium som styresystem.

Den amerikanske pris er 899 dollar, hvilket betyder at vi nok ikke skal forvente at se en pris på under 6000 kroner, hvor den kommer til Danmark. Hvornår det så bliver er der desværre ingen oplysninger om.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere