Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

QNAP TurboNAS TS-219P+

Skal man fremhæve noget ved denne nas, må det være det
uovertrufne antal features, der virkelig dækker alt til og med
overvågning via webcam, cloudbaseret backup og meget mere. Hastigheden er bestemt heller ikke at kimse af.

Af Carsten Sørensen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Som altid er der ingen medfølgende drev i QNAP, og som altid overbeviser producenten med et fremragende produkt. TS-219P+ er målrettet mod soho-markedet, hvilket er ensbetydende med private og mindre kontorer.

Denne nas er blandt de mere stateligt virkende i testen, ikke at det måske betyder så meget. Selvom den ikke støjer så meget, siger den dog nok til, at man som de fleste nas’er ikke ønsker at sidde ved siden af den.

Skal man fremhæve noget ved denne nas, er det nødvendigt at fremhæve det uovertrufne antal features, der virkelig dækker alt til og med overvågning via webcam, cloudbaseret backup og meget, meget mere.

Som altid har QNAP ligeledes frembragt et webbaseret brugerinterface, der er helt fremme blandt de allerbedste. I denne test er der dog flere, der læner sig op ad samme flotte og overskuelige tilgang. Web-interfacet er domineret af flotte store ikoner, og når man længere ned i menustrukturen, er overskueligheden så god, som den kan være, med alle de funktioner, der kan styres.

Administrations- og sikkerhedsdelen er her også omfattende, herunder har den en omfattende notifikationsdel. Sammen med ZyXel tilbydes desuden den længste og mest udførlige brugermanuel.

Læg dertil det faktum, at TS-219P+ er blandt de hurtigste til at flytte data her i testen. I overførsler til nas-enheden er den overordnet næsthurtigst efter ReadyNAS. I vores manuelle kopieringsforsøg var den hurtigste nas til den disciplin. Energimæssigt ligger den rimeligt med 19,4 til 22 watt i brug.

[themepacific_accordion]
[themepacific_accordion_section title="Fakta"]

Andre test i denne serie:

[/themepacific_accordion_section]
[/themepacific_accordion]