Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Logitech genopfinder musen

Logitech Cube har nyt og anderledes design, kan bruges til præsentationer og er så lille, at den kan være i lommen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Logitech løfter nu sløret for Logitech Cube, som er et nytænkende bud på computermusen. Logitech Cube kan alt det, man forventer sig af en mus. Og oven i det kan den også bruges til at styre præsentationen.

Når Logitech Cube bliver anvendt som en mus, kan brugeren scrolle ved at føre fingeren hen over musens hovedpanel. Det sker via Logitechs teknologi Flow Scroll, der sikrer en glidende scrolling-oplevelse, der svarer til den måde, man bruger en touchskærm på smarttelefonen.

»Det specielle ydre design springer i øjnene,« siger Todd Walker, brand manager hos Logitech. »Men det er ikke det eneste bemærkelsesværdige ved det nye design. Cuben indeholder den rette mængde af features, uanset om man arbejder igennem på flyturen, eller om man skal gennemgå en vigtig præsentation i mødelokalet. Og så leveres den i en lille fiks indpakning.«

Når man vil bruge Logitech Cube som presenter, skal man blot løfte den op i luften, hvorefter den i løbet af et ganske kort øjeblik befinder sig i presenter-modus. Når man klikker øverst på den, skifter præsentationen til den næste slide.

Logitech Cube er på størrelse med en tændstikæske, så man altid kan finde plads til den, og den leveres med en Unifying-modtager, der er så lille, at den kan blive siddende i computeren, mens man bevæger sig fra sted til sted. Modtageren giver mulighed for at tilslutte op til seks forskellige kompatible enheder, så man slipper for at bøvle med flere usb-modtagere.

Logitech Cube er blevet hædret med en CES-award: International CES Innovations 2012 Design and Engineering Awards i kategorien for computertilbehør. Den vil blive vist på CES 2012, der finder sted fra 10. januar til 13. januar 2012 i Las Vegas.

Logitech Cube forventes til salg i februar via Logitechs hjemmeside. Den vejledende udsalgspris er ikke fastlagt endnu.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere