Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Tv-tuner og 3D i computerskærmen

LG er klar med flere nye computerskærme, som har bred betragtningsvinkel, Cinema 3D-teknologi og fås med indbygget tv-tuner.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Skellet mellem en computerskærm og et flad-tv bliver mere og mere flydende. Det er LG’s nye skærme et glimrende eksempel på. Producenten er på trapperne med flere ips-baserede serier, hvoraf DM92, DM82 og DM52 har indbygget DVB-T2/C-tuner, så du kan bruge skærmen som tv uden at tilslutte computer eller andet tilbehør.

Ligesom flere andre af de nye serier er DM92 og DM82 også udstyret med Cinema 3D-teknologi, som giver et lysstærkt 3D-billede, samt med SUPER Resolution, der opskalerer materiale med lav opløsning til et skarpere billede. Ips-panelet skal desuden give mere dybde, bedre lysstyrke, mere nuancerede farver samt en bredere betragtningsvinkel sammenlignet med de fleste andre skærme på markedet.

DM92 måler 27", mens DM82 måler 23". DM52-serien fås både i 27 og 23 tommer og er en mere prisvenlig model uden 3D, men med hdmi- og usb-indgang, så man nemt kan se film fra forskellige medier.

Blandt de nye skærme finder man også 3D-modellen D43, som ikke har tv-tuner, men til gengæld kan ændre 2D-indhold til 3D uden hjælp fra andre programmer. En genvejsfunktion gør det desuden enkelt for brugeren at justere og kontrollere dybden på 3D-billedet.

Pris og lanceringsdato for skærmene er endnu ikke offentliggjort.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere