Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Se gratis live-tv på din iPad

Trust har skabt en antenne, som gør det muligt at modtage gratis tv-kanaler direkte på din iPad.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Sommeren nærmer sig og det betyder både en masse spændende sportsbegivenheder samt en masse tid ude i det fri, langt væk fra stuens store flad-tv. Det betyder imidlertid ikke at du nødvendigvis skal gå glip af Tour de France, Olympiade eller EM i fodbold – i hvert fald ikke hvis du har en iPad og den nye tv-antenne fra Trust.

Trust Wireless TV & Radio for iPad består ganske simpelt af en antenne med dvb-t-tuner, som gør det muligt at modtage de trådløse kanaler, der kan fanges i dit område. Antennen skal blot sættes i iPad’en, så foregår installationen af sig. Henter du en gratis app fra App Store kan du også optage tv-programmerne.

Trust fortæller at modtageren er stærk, så du opnår stærkt signal både indendørs og udendørs, men for god ordens skyld skal det tilføjes at signalstyrken på de danske dvb-t-kanaler varierer meget afhængig af hvor du i landet du befinder dig og at en modtager som denne kun modtager de kanaler som er gratis tilgængelige.

Trust Wireless TV & Radio for iPad er på markedet nu og koster 89,73 euro.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere