Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Mus uden hjul og knapper

Logitech har netop annonceret en ny mus helt uden taster og fingerhjul.

Af Jan Skøt, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

I stedet er M600 Touch Mouse forsynet med store og letbrugelige touch-felter placeret direkte på den polerede stenagtige overflade.

Både klik, scrolling og andre kommandoer udføres angiveligt let og nøjagtigt og skal efter Logitechs eget udsagn være lige så glat og flydende, som du kan opleve det på smartphones. Desuden angives musen at kunne benyttes på stort set alle overflader takket være en særlig laseroptik, der meget sikkert aflæser alle bevægelser.

M600 Touch Mouse tilsluttes trådløst til computeren via den medfølgende Logitech Unifying-receiver (der kan håndtere op til seks perifær-tilslutninger på én gang), og den strømforsynes med et enkelt AA-batteri, der kan holde i tre måneder. Prisen er cirka 550 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere


Velkommen til IAM Festival 2023

Den 19. januar slår ICY Security dørene op til IAM Festival 2023. Her kan du bl.a. møde Chris Nørregaard, der sammen med sit team i Kolding Kommune har lagt fundamentet til et nyt IGA-hus. Katja Schou Hansen fortæller om den IAM-rejse, som Tryg Forsikring har været på og fortsat har store forventninger til.

19. januar 2023 | Læs mere