Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ægte Ultrabook til lavere pris

De meget tynde Ultrabooks er desværre ofte ultradyre, men ikke den her.

Af Jan Skøt, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

En Ultrabook er ultraslank, pænt hurtig og har lang batteritid. Desværre er den ofte ret pebret i pris. 10.000 kroner kan der godt stå på prisskiltet. Det er de fleste af os dog sjældent parate til at give for en bærbar computer.

Nu sker der måske også en slankning af prisen, for Acers Aspire Timeline Ultra M3’s priser starter ved 5.499 kroner. For de penge får du en hurtig SSD-harddisk, maskinen har ”instant on”, hvilket ikke betyder, at du er på straks, men alligevel klart bedre, end man er vant til med bærbare pc’er.

Acer-nyheden går fra dvale til genstart på 1,5 sekunder og er på internettet efter 2,5 sekunder. Dertil kommer, at den selvfølgelig er særdeles tynd, kun 20 mm.
Timeline M3 er udstyret med DVD-drevet 2-spindel Ultrabook, så du kan se DVD-film. Der er meget passende indbygget Dolby Home Theater-højttalere.

Underholdningen er altså hjemme, også i spil, da nyheden har et GeForce GT640M-grafikkort. Trods de gode specifikationer skulle batteritiden være omkring 8 timer.

Chassiset er sort og udført i en aluminiumslegering, som skulle være stiv og vridningsstabil. Tastaturet er i fuld størrelse og har også numeriske taster.

Vigtige plusser: Ultrabook til fin pris og med indbygget ”underholdning”.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere


Velkommen til IAM Festival 2023

Den 19. januar slår ICY Security dørene op til IAM Festival 2023. Her kan du bl.a. møde Chris Nørregaard, der sammen med sit team i Kolding Kommune har lagt fundamentet til et nyt IGA-hus. Katja Schou Hansen fortæller om den IAM-rejse, som Tryg Forsikring har været på og fortsat har store forventninger til.

19. januar 2023 | Læs mere