Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Scan direkte til skyen

Canon imageFORMULA DR-C125W er en superkompakt scanner, du kan tage med i tasken og scanne, hvor du har lyst.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Har du ofte behov for at scanne, når du ikke er på kontoret, og for at sende dokumenterne direkte videre over nettet, så er Canon klar med en interessant nyhed til dig.

imageFORMULA DR-C125W er forsynet med WiFi, og derfor er det muligt at scanne direkte til eksempelvis en smartphone, en tablet eller en bærbar pc. Der kan desuden scannes til et specifikt dokumentworkflow i virksomheden og til webtjenester som Evernote, Google Drive og Microsoft SkyDrive.

For at gøre dette skal du bruge CaptureOn Touch Mobile, som er en gratis app, der kan downloades til såvel Apple iOS som Android-baserede tablets og gør det muligt at scanne dokumenter direkte til cloudbaserede applikationer.

Canon imageFORMULA DR-C125W er på markedet sidst i december og får en pris på 6.198 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere