Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Køb antivirus og hjælp udsatte børn

It-iværksætter Janus Rægaard Nielsen lancerer nu i samarbejde med to af Danmarks hotteste kendisser et nyt velgørenheds-koncept. Via hjemmesiden www.CharityAntivirus.com, vil han give folk markedets bedste antivirus-teknologi og donere hele overskuddet til børnevelgørenhed.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

"Det er på tide at give noget tilbage", mener Janus Rægaard Nielsen, der for nyligt solgte app-virksomheden MYMobileSecurity for et tocifret millionbeløb. Han står også bag en række andre succesfulde it-virksomheder inden for internet og sikkerhedsbranchen.

"Karrieremæssigt er jeg kommet til et punkt i livet, hvor jeg har lyst til at forsøge at bidrage, give noget igen, gøre en forskel", siger den 42-årige iværksætter, der efter selv at være blevet far for seks år siden, har puslet med tanken om at starte et børnevelgørenheds-projekt op i længere tid.

Nu mener han at have fundet det perfekte koncept, der forhåbentligt vil kunne gøre en mærkbar forskel. Projekt CharityAntivirus er født – et koncept der giver brugerne mulighed for at downloade antivirus og samtidig støtte en rigtig god sag.

Folk kan selv vælge om de vil betale penge for produktet og den medfølgende service eller om de vil hente det gratis og nøjes med at sprede det gode budskab via de sociale medier. Vil man betale for produktet, vælger man selv prisen. "Vi vil naturligvis gerne have så mange som muligt til at betale. 10 kr eller 200 kr., det er helt ok, alle bække små", siger Janus R. Nielsen, der garanterer at give hele overskuddet til børnevelgørenhed.

Konceptet er blevet til i samarbejde med blandt andet antivirusproducenten Bitdefender, som har stillet produktet til rådighed gratis, og hvis teknologi de seneste par år er blevet kåret til verdens bedste.

"Jeg er virkelig stolt af CharityAntivirus og jeg tror, at vi inden for kort tid kan gøre en forskel. Hvorfor ikke installere CharityAntivirus i stedet for et de mange andre gratis eller kommercielle programmer? Alle vi har henvendt os til har været yderst positive omkring konceptet. Daniel Agger og Mads Langer har ydet en stor indsats for at få dette til at lykkedes", siger Janus R. Nielsen.

It-iværksætteren slår stort brød op og håber på massiv succes, først i Danmark og sidenhen i resten af Europa og USA. I en 1,5 minutter lang reklamevideo beder Daniel Agger sammen med en fem-årig dreng om støtte til projektet til tonerne af Mads Langers populære musik og på projektets hjemmeside optræder fodboldspilleren og sangeren som ambassadører.

Se videoen og læs mere om projektet ved at klikke her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere