Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Fuld kontrol over spillet

Med Apex har Steelseries skabt et veludrustet keyboard, som bør give de fleste gamere, hvad der kræves for at nedlægge fjenden.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

En gamer må ikke gå ned på udstyr, og et godt keyboard er så absolut blandt de ting, der bør være i arsenalet, før man begiver sig ud i de heftige kampe på den virtuelle slagmark.

Med Apex har Steelseries skabt et veludrustet keyboard, som bør give de fleste gamere, hvad der kræves for at nedlægge fjenden. Der er 88 taster samt 22 macro’er, som kan tildeles de ønskede kombinationer og fire separate lag, som du lynhurtigt kan skifte imellem, og dermed mangler der ikke konfigurationsmuligheder.

Det er let at finde rundt takket være fem forskellige farvezoner, hvor lyset i tasterne frit kan stilles til de nuancer, du ønsker via den brugervenlige Steelseries Engine-software. Keyboardet er helt i plastik, men tasterne har god vandring og reagerer lynhurtigt. Som en fin detalje er der også USB-porte på bagsiden, så USB-nøgler eller andet kan tilsluttes direkte i tastaturet.