Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Harman Kardon klar med trådløs soundbar

Omni Bar er det seneste skud på stammen i Harman
Kardons familie af trådløse HD-lydsystemer.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Harman Kardon Omni Bar kan ikke blot levere lyd fra TV'et, men også tilsluttes til et almindeligt Wi-Fi-netværk og levere ren HD-lyd trådløst som en del af Harman Kardons multiroom-netværk.

Omni-familien med den nye Omni Bar styres og konfigureres trådløst ved hjælp af app'en Harman Kardon Controller. For øget fleksibilitet har Omni Bar også Bluetooth, så det er muligt at streame musik direkte fra telefonen, tabletten eller computeren.

Der er tale om en 2-kanals soundbar med en alsidig, trådløs subwoofer. Til forskel fra de fleste trådløse streaming-systemer understøtter Omni Bar 24 bit/96kHz streaming af HD-lyd i studiokvalitet og giver således en detaljeret lydoplevelse.

Enheden understøtter HDMI, optisk kabel, Bluetooth og 3,5 mm-stik for at maksimere mulighederne for at tilslutte Harman Kardon Omni Bar til et TV.

Harman Kardon Omni Bar vil kunne fås i butikkerne fra foråret 2015.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere