Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Spil Xbox på Windows 10

Den nye version af Microsofts styresystem spreder Xbox-oplevelsen ud til alle Windows-enheder.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Xbox Live og den nye Xbox-app muliggør nye spiloplevelser i Windows 10.

Xbox til Windows 10 giver gamere og udviklere adgang til det bedste fra det store Xbox Live-gaming-netværk på både pc'er med Windows 10 og på Xbox One. Gamerne kan optage, redigere og dele deres bedste spiløjeblikke med Game DVR og spille nye spil med vennerne på tværs af enheder, så flere millioner gamere over hele verden forbindes med hinanden.

Spil, der er udviklet til det nye DirectX 12-udviklingsværktøj i Windows 10, vil byde på hurtigere og mere flydende grafik. Det bliver også muligt at spille Xbox-spil på pc’er, som bliver streamet direkte fra Xbox.

Læs også:

Nu bliver Windows gratis
Windows 10 kommer med ny interaktiv browser
Oplevelsen bliver ens på alle Windows-enheder
Windows 10 bliver holografisk
Ny One-konsol gør Office-oplevelsen bedre
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere