Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ny streaming-tjeneste leverer lyd i HiFi-kvalitet

TIDAL
byder på mere end 25 millioner numre i CD-kvalitet samt integration med
mere end 30 hardwareproducenter og eksklusivt koncerttilbud til
brugerne.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Den danske musiktjeneste WiMP lancerer i dag sin internationale version af selskabets HiFi-tjeneste, TIDAL, i Danmark.

"TIDAL har fået en vanvittig modtagelse fra den internationale presse, artister og hardwareproducenter. Vi har oplevet en stor interesse for tjenesten i Danmark og har haft mange på venteliste," siger Morten Remmer, Managing Director for TIDAL og WiMP i Danmark.

TIDAL lanceres som et separat brand og abonnement fra WiMP men med det samme omfattende katalog, som giver adgang til mere end 25 millioner sange i HiFi-kvalitet, 75.000 musikvideoer i HD-kvalitet samt artikler og interviews skrevet af erfarne musikjournalister.

Tjenesten er ligesom WiMP reklamefri og koster 199 kroner om måneden. Besøg www.tidalhifi.com eller download app’en fra iTunes App Store eller Google Play Store.

Stærkere fokus på kuratering

WiMP har helt fra starten i 2010 satset på redaktionelt, dansk indhold rettet mod det danske publikum. Med TIDAL udvides tilbuddet til også at inkludere livekoncerter igennem ”Concert Concierge”, hvor brugere får tilbud om at gå til koncerter anbefalet af den danske TIDAL-redaktion. Dette gælder spillesteder som VEGA, The Standard, Copenhagen Phil, VOXHALL og Atlas – samt diverse festivaler.

"Vi får et endnu stærkere fokus på kuratering end tidligere. Vi har specialiseret os i at give vores brugere den bedst tænkelige oplevelse, når de lytter til musik derhjemme, nu vil vi også hjælpe dem med at få flere gode koncertoplevelser," siger Morten Remmer. "Dette er et tilbud til musikelskere, og fordi koncertoplevelser er bedst, når de deles, kan man som TIDAL-bruger tage en ven med gratis."

TIDAL er tilgængelig på iOS, Android, netværksafspillere og PC/MAC og streamer musik i fire gange så høj bitrate som de fleste musiktjenester.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere