Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Boses billigste Bluetooth-højttaler

SoundLink Colour er designet i plastik, men leverer fremragende lyd.

Af Carsten Sørensen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Bose har vist sig stærk, når det kommer til små trådløse højttalere. Almindeligvis er de dog ikke blandt de billigste på markedet. Med SoundLink Colour er Bose gået et niveau ned i pris, og det ses blandt andet i designet, som er præget af plast og uhøjtidelige farver, som modsætning til det stilrene og raffinerede aluminiums-look man ellers forbinder med Bose-højttalere.

 

Byggekvaliteten er dog fin, og højttaleren føles generelt ret solid. Samtidig er den utrolig nem at betjene via de få knapper i toppen. Lyden skuffer absolut heller ikke. Ligesom vi er vant til hos Bose, er der en flot klarhed i lyden samt en imponerende fylde i bunden, som aldrig er buldrende.

Der findes billigere højttalere end denne, men ikke med en lydkvalitet, der kan matche SoundLink Colour. Til den relativt beskedne pris får du således rigtig meget vellyd og et helt igennem godkendt design i denne højttaler.