Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nytænkende hørebøffer med imponerende lyd

De trådløse Sol Republic Tracks Air har anderledes og innovativt design samt en overraskende god lyd.

Af Carsten Sørensen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Hovedtelefoner er ikke kun en ting, du tager på hovedet for at få lyd fra din afspiller. Det er også en design-genstand, som er med til at udtrykke en personlig stil. Med Tracks Air sender du i den grad et statement om, at du er en moderne lytter, der ikke giver meget for støvede hi-fi-dyder, men tager den moderne teknologi til dig med åbne arme.

Designet er nemlig udpræget hi-tech og ganske innovativt tænkt. I helt minimalistisk stil leveres den simple hovedbøjle og de stilrene ørekopper adskilt i pakken. Du må så selv sætte delene sammen. Fordelen er, at du så kan skifte hovedbøjle, alt efter hvilken farve du foretrækker. Designet har dog den ulempe, at ørekopperne kommer til at sidde direkte ind mod hovedet.

 

Det går lidt ud over komforten, som på on-ear-headset som dette altid er bedst, når ørekopperne er lidt fleksible og kan vende en smule bagud for at følge ørernes form. Ellers er der dog ikke meget at klage over. Lyden er overraskende god, især på på grund af bassen, som godt nok fylder en del, men ligger stramt og klart, så der også er god plads til de øvrige dele af lydbilledet.

Tilkoblingen sker helt uden problemer via Bluetooth og endnu nemmere, hvis din afspiller har NFC. Batterilevetiden er samtidig i den gode ende for et trådløst headset.