Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Sony sparker gang i festen med et monster af et lydsystem

Forvandl din stue til et dansegulv med det nye MHC-V7D, som leverer rystende bas i kompakt design.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

For dig der ikke kan få power nok i dit anlæg er Sony klar med nyt lydsystem, der kan trække selv den helt store fest.

Du kan sætte dit personlige præg på musikken med DJ- og sampler-lydeffekter, som ekempelvis publikumslyde eller tilføj din egen stemme med to mikrofonindgange til karaoke.

MHC-V7D-lydsystemet kan styres trådløst med både Gesture Control Technology, trådløst fra din smartphone via NFC og Bluetooth og fra den nye Fiestable app.

De nye SHAKE-X3D-højtalere fra Sony spiller både klare høje toner og øredøvende bas. 2300W, digital lydforstærkning og Smart High Power-teknologi skaber kraftfuld lyd til enhver lejlighed.

Højtalerlys blinker i takt med musikken, og du kan via NFC og Bluetooth trådløst tilslutte din smartphone til højtalerne. Fiestable app’en giver dig mulighed for at styre højtalerne direkte fra din smartphone.

Til en stille og rolig aften eller en sportskamp kan kan MHC-V7D-lydsystemet dog også levere den rette atmosfære. Smart High Power-teknologi øger det akustiske tryk, Clear Audio+-teknologi optimerer lydindstillingerne med ét tryk og Fodbold-mode forstærker den specielle atmosfære fra sportsbegivenheder.

Lydsystemet er i butikkerne til pris på 5.050 kroner for MHC-V7D og 6.000 kroner for SHAKE-X3D.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere