Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ugens bedste elektronik-køb

Der er mange penge at spare på gode gadgets i denne uge. Vi har fundet ugens bedste elektronik-køb ….

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Er det blevet tid til et nyt TV, så er det værd at overveje om ikke det skal have UHD-opløsning. Så får du et skærmbillede, der er fire gange skarpere end Full HD. Det gælder eksempelvis LG 49UB850, som er lækkert TV i slankt design og med et rigtig flot billede samt et væld af smarte funktioner. Datatid var begejstrede for det – læs anmeldelsen af LG 49UB850 her.

TV’et kom på markedet til 11.999 kroner, men der er mange tusinde kroner at spare på det nu – se prisen på LG 49UB850 her.

Er det snarere en ny smartphone du har brug for, får du en helt unik mobil med Samsungs store Galaxy Note Edge, som har en skærm, der buer i den ene side. Det giver et anderledes look og åbner op for nye funktoner. Derudover er der tale om en lynhurtig smartphone med knivskarp skærm og et væld af fine funktoner. Alt om DATA var godt tilfredse med den – læs anmeldelsen af Galaxy Note Edge her.

Prisen var dog temmelig pebret, da den kom på markedet. Du måtte af med 6.995 kroner for den ved lancering. Nu er der imidlertid mange penge at spare på mobilen – se prisen på Galaxy Note Edge her.

Sommeren nærmer sig, og det betyder masser af sjove og hyggelige stunder som skal foreviges. At få flotte skud i kassen kræver et godt kamera, og det får du med Lumix DMC-GH4. Kameraet tager ikke blot foto af rigtig høj kvalitet, men skyder også video i knivskarp UHD-opløsning. Da det samtidig er muligt at skifte objektiv på kameraet er du således godt dækket ind i alle foto-situationer. Alt om DATA gav stor ros til kameraet – læs anmeldelsen af Lumix DMC-GH4 her.

Et kamera af denne klasse er dog ikke helt billigt. Det kom på markedet til 13.000 kroner for bare kamerahuset alene. Nu kan du dog får det til en væsentligt lavere pris – se prisen på Lumix DMC-GH4 her.

Lyden fra smartphones, tablets og bærbare er aldrig optimal. Har du tænkt dig at afspille musik fra apparaterne, kan det derfor anbefales at anskaffe en god højttaler. Er højttaleren trådløs sker tilkoblingen utrolig nemt. Det er den på Harman Kardon Esquire, som også lyder rigtig godt på trods af det kompakte design. Datatid var imponeret over den lille højttaler – læs anmeldelsen af Harman Kardon Esquire her.

Prisen er også ganske god. Du måtte betale 1500 kroner, da den kom i butikkerne, men nu er den endnu lavere – se prisen på Harman Kardon Esquire her.

Trænger du til en ny bærbar, og kunne du også godt bruge en god tablet, så skulle du måske tage et nærmere kig på Asus Transformer Book Trio, der både er en fuldblods Windows-bærbar og en selvstændig Android-tablet, som kan bruges sammen eller hver for sig. Alt om DATA synes godt om den fleksible multimaskine – læs anmeldelsen af Asus Transformer Book Trio her.

Du måtte betale 7.650 kroner for den, da den kom på markedet. Nu er prisen dog faldet over to tusind kroner - se prisen på Asus Transformer Book Trio her.

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere