Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Få OnePlus One billigere - men kun i denne uge

Nu kan du få den billige supermobil endnu billigere. OnePlus kører i denne uge flash-tilbud på One-mobilen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Rygterne om en OnePlus Two tager til, men endnu har vi intet konkret set til næste generation af den ekstremt billige smartphone fra OnePlus.

I stedet har det multinationale selskab i denne uge sat gang i et flash-udsalg af den nuværende model.

Til priser fra 249 dollars (normalt 299 dollars) kan du få en model i Silk White på 16GB eller en model i Sandstone Black på 64GB.

Salget foregår udelukkende fra OnePlus.net, men med vanlig sans for marketing-tricks er det ikke bare sådan lige til at klikke ind og bestille mobilen.

På et specifikt klokkeslæt hver dag starter salget, men tidspunktet skifter hver anden dag. Der er kun et begrænset antal til rådighed hver dag, så man skal være hurtig. Når man det ikke den ene dag, har man dog chancen igen den næste.

Udsalget er allerede i gang og kører til og med søndag. Den daglige plan ser sådan ud i dansk tid:

1. juni - kl. 13:00
2. juni - kl. 03:00
3. juni - kl. 13:00
4. juni - kl. 03:00
5. juni - kl. 13:00
6. juni - kl. 03:00
7. juni - kl. 13:00
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere