Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nem og billig overvågning af din bil eller cykel

Hvert år får tusindvis af danskere stjålet deres bil, motorcykel eller
cykel direkte fra garagen. SafeHome vil sætte en stopper for tyven med
nem og billig overvågning.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er rædselsscenariet for enhver, der holder af sit køretøj: At åbne porten til en tom garage, hvor bilen, motorcyklen, racercyklen eller den klassiske sportsvogn stod parkeret. Køretøjet er væk, og tilbage er frustration, ærgrelse og en masse kedeligt arbejde med forsikringsselskabet.

Heldigvis kan dette undgås på en nem og billig måde: Med et trådløst HD-kamera fra SafeHome kan du få sendt livebilleder af din garage til din notebook, tablet eller smartphone - uanset hvor du befinder dig.

Billeder af tyven i aktion er et værdifuldt redskab i politiets eftersøgning. Kameraet og de medfølgende overvågningsskilte har i sig selv også en præventiv effekt, som i mange tilfælde vil få tyven til at opgive sit forehavende.

SafeHome P2 HD Camera Indoor Fixed er et kompakt HD-kamera, som lynhurtigt kan tilsluttes hjemmets eksisterende Wi-Fi helt uden brug af netværkskabler. Takket være WPS-funktionen trykker du blot på knappen på kameraet og på din netværksrouter (kræver router med WPS-funktion), hvorefter netværket automatisk opsættes.

Overvågning via din smartphone

Kameraet kan tilgås fra din notebook, tablet eller smartphone via SafeHome Smart P2P app'en. App'en giver dig mulighed for at se livebilleder og zoome ind på forskellige dele af det overvågede område.

Registrerer kameraet en bevægelse i det overvågede område, alarmeres ejeren straks ved hjælp af en e-mail. Kameraet kan også indstilles til selv at uploade billeder til ejerens ftp-server, eller til en cloud-service som eksempelvis CameraFTP, hvor SafeHome-brugere får 10 % rabat på lagringsplads.

SafeHome P2 HD Camera Indoor Fixed skyder store og detaljerede 1 MP billeder samt videooptagelser i op til 720p opløsning. Kameraet er udstyret med dioder til natoptagelser og har desuden kortlæser til MicroSD, så billeder og video kan gemmes direkte på kameraet.

En standardrouter fra internetleverandøren sender typisk Wi-Fi-signalet op til 10 meter. Monteres kameraet længere væk fra hjemmets Wi-Fi, kan tilkøbes en SafeHome WIFI Repeater, som forlænger signalet med op til 20 meter.

SafeHome P2 HD Camera Indoor Fixed har en vejledende pris på 799 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere