Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Kæmpe telefon til lav pris

Med testens største pixeltæthed er det skærmen, der stjæler billedet hos LG.

Af Peter Hyldahl, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

På mange måder minder LG G3 om testvinderen Nexus. Den har samme runde form bagpå, samme styresystem og samme enorme opløsning på skærmen. Men da LG er en halv tomme mindre, er pixeltætheden endnu større end hos den ellers imponerende Nexus.

Det betyder en enorm detaljering og en skærm, der er ekstrem lækker at se billeder og video på. LG har høj skarphed men ikke helt samme glød i farvene som Nexus.

Siderne er helt blottet for knapper. Tænd/sluk-knappen finder du bagpå i en udfræsning lige under kameraet. Lækker detalje.

LG’s skærmstørrelse på 5,5” betyder dog, at den er mere handy end Nexus og lige under grænsen af det mange finder acceptabelt. Så er målet en ekstrem god skærm uden at få en phablet, er LG et seriøst godt bud.
Processoren er hurtig, men slet ikke så kvik som Nexus’ eller Apples. Der er små ventetider, som vi ikke oplever hos de bedste, der har hurtigere processor. Til gengæld er prisen på LG G3 noget lavere – faktisk endda et nøk lavere, end da vi tidligere testede den.

I hånden ligger G3 godt, og du kan i mange tilfælde sagtens betjene den med én hånd. Dens forarbejdning og finish er dog ikke så lækker og gennemført som Motorolas, for slet ikke at sige iPhone. LG-finishen med hård plast er altså ikke lige vores kop te.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title="Fakta"]

Datatid TechLife mener:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]