Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Fed party-højttaler

Med mulighed for at parre otte enheder og lydspredning 360 grader er Mega Boom en partymaskine.

Af Peter Hyldahl, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Op til otte forskellige Bluetooth-enheder på samme tid kan tilsluttes denne højttaler, så mange festdeltagere kan være med til at vælge, hvilken musik der skal spilles. Og da højttaleren også kan sprede lyden 360 grader, er det ikke en overdrivelse at kalde den en ren partymaskine. Hvis du synes, lydtrykket er for lavt, kan du tilmed streame til to højttalere på samme tid.

UE Mega Boom er kompakt og kan både ligge ned og stå op. Hvis du stiller den op, kan du skrue op og ned for lyden på store knapper markeret med ”+” og ”-”. Tilslutning med kabel og opladning sidder i bunden og er lidt besværligt at komme til. Til gengæld opgives batteritiden til hele 20 timer.

Den 22 centimeter høje lydgiver sparker godt fra sig. Tyk gummibelægning gør den robust.

Du kan tilslutte direkte og spille fra din smartphone eller hente en app, der giver endnu flere muligheder. Uanset, hvad du benytter, vil du opdage, at ordet ”Boom” ikke er overdrevet. Der er overraskende meget power og bas i den lille enhed, som flytter noget luft. Lydbilledet er ikke finkornet, men godkendt til rytmisk musik.

UE Mega Boom er på mange måder en imponerende, lille højttaler. Prisen er vel høj, men alligevel skal højttaleren have en klar anbefaling.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title="Fakta"]

Datatid TechLife mener:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]