Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

MSI GS60-2PC-493NE Ghost

MSI GS60 er en virkelig lækker gamingbærbar, der rykker grænsen for, hvor meget ydelse, der kan samles i et kabinet.

Af Carsten Sørensen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Den bærbare, der er fremstillet i sort aluminium og plast, er sammen med den bærbare fra HP, testens tyndeste med blot 19,9 mm.

Den ser virkelig også slank og skarp ud og oveni det, er det testens letteste deltager med beskedne 1,96 kg. Det gør den i højeste grad mobil, og den er let at tage med sig overalt.

Som et lysende øje bagerst tiltrækker tændknappen sig al opmærksomhed på denne elegante gamingbærbar.

MSI GS60 udstråler en blanding af kvalitet og snarrådighed, hvad løsninger angår. Således har MSI flyttet Windows-knappen til højre side, så den ikke forstyrrer, når man vil benytte WASD-knapperne i venstre side af tastaturet.

Tastaturet er fra Steelseries, det er baggrundsbelyst med mulighed for at konfigurere farver i alskens farver i flere zoner. Udover farvekonfigurationen fungerer det også fint, og touchpad’en virker virkeligt gedigen med en god fast feeling.

Grundet sin tykkelse er den bærbare ikke blandt de mest støjsvage, når den belastes, men det er dog ikke noget, der virker specielt værre end hos de fleste andre deltagere her i testen.

To blæsere sørger for, at den bærbare kan komme af med varmen. Udover dette er GS60 udstyret med et KIller netværkskort, og der er lyd fra Dynaudio, der trods det tynde kabinet gør en fornuftig figur.
Den bærbare kommer med diverse stykker gamerrelateret software, hvilket kan være et plus for nogle.

GS60 er udstyret med testens i teorien svageste processor, men det er petitesser, for den er ret veludstyret, når det kommer til features med gode tilslutningsmuligheder.

MSI har i flere år haft et samarbejde med danske Dynaudio om, at de forsyner MSI's bærbare med højttalere til deres gamingbærbare. Det plejer der at komme noget godt ud af.

Skærmen er en ips-skærm med alle de velkendte kvaliteter. Den er også mat, hvilket gør, at man kan være ret ligeglad med indfaldende lys.

Ydelsen ligger på niveau nogenlunde med flertallet af de bærbare her i testen. Dog er laptoppen udstyret med to 128 GB ssd'er i raid 0 og en harddisk på 1 TB. Læsehastigheden er voldsom, og der er samtidig plads til en hel del data.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title="Fakta"] [/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]