Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nøgleringen holder styr på dine ting

Gigaset G-tag er en handy lille nøglering, der via
Bluetooth sørger for, at du med din smartphone eller tablet altid
har styr på, hvor dine ting er på ferien og derhjemme.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

De fleste har prøvet at lede febrilsk efter nøglerne, glemt hvor lejebilen er parkeret på den gigantiske parkeringsplads eller gået i panik, fordi strandtasken med pung, yndlingssolbriller og den svenske krimi pludselig er væk.

Nu er det lidt nemmere at undgå de værste panikscenarier på ferien. G-tag er en lille og handy nøglering udstyret med en Bluetooth-chip og en søge-, alarm- og påmindelsesfunktion, der er i forbindelse med ens smartphone eller tablet. På den måde kan man altid se, hvor ens nøgler og andre værdigenstande er.

Få overblik over alle dine ting

Udover søgefunktionen har G-tag en række andre nyttige funktioner. I app'en er det f.eks. muligt at inddele sine forskellige G-tags, så man kan se, om man har alt med, når man er på vej ud af døren. En anden praktisk funktion er positioneringsfunktionen, der husker den sidst kendte position for ens G-tags, selv når de kommer uden for rækkevidde.

Gigaset G-tag-app'en kan hentes gratis i Google Play eller iTunes. Appen virker til alle smartphones og tablets med Android 4.4.2 eller Apple iOS 7 eller nyere. Forbindelsen mellem enheden og G-tag sker via Bluetooth 4.0, som har en rækkevidde på op til 30 meter.

Gigaset G-tag findes i farverne sort, hvid, grøn, rød og orange og sælges i forskellige pakkestørrelser til vejledende priser på 149 kroner (pakke med 1), 399 kroner (pakke med 3) og 599 kroner (pakke med 5). G-tag forhandles hos Elgiganten.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere