Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Dyre in-ears lyder af pap

Creative Aurvana In-Ear3 Plus oser af kvalitet, men lyden er skærende ringe.

Af Carsten Sørensen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Ved første øjekast har Creatives nye in-ear hovedtelefoner hele pakken. Aurvana In-Ear3 Plus har først og fremmest et lækkert design, der oser af kvalitet, og når man lige har vænnet sig til, at ørepropperne skal sættes i øret på en lidt anderledes måde end normalt (ledningen vender opad på ørepropperne), sidder de godt og giver en god støjisolering.

Der er ledning med mikrofon og fjernbetjening, så du slipper for at fiske afspilleren frem, og det flettede nylon på kablet gør, at du slipper for sammenviklede ledninger i lommen. Der medfølger endda et lille praktisk etui, forskellige former ørepropper, en lille renser samt et flystik. Så langt så godt.

Creative har på papiret gjort rigtigt meget for at skabe en perfekt akustik og god lyd. Lyden var dog ved første øjekast også klar og ren, men samtidig med en afgrænset signatur og skærende diskant. Faktisk var der et så irriterende og skarpt lydbillede, at flere på redaktionen ikke ville høre flere numre på denne.

Vi prøvede naturligvis med forskellige afspillere og ører, men konklusionen er, at der er mange meget bedre konkurrenter på markedet - især til en pris på 1200 kr. Vi vil hellere anbefale, at du beholder de gamle hovedtelefoner og i stedet prøver Creatives SoundBlaster E5 hovedtelefonforstærker (testet i AOD nr. 7).