Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Tag scanneren med i tasken

Brother DS-920DW vejer kun lidt over et halvt kilo, har indbygget batteri og kan sende dine scanninger via Wi-Fi.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det kan hænde at man har brug for at scanne et dokument, når man er ude af kontoret. Og så er det jo smart at have en mobil scanner ved hånden.

Brother DS-920DW ikke mere end 530 gram og fylder ikke det store i tasken. Den kan enten strømforsynes via et genopladeligt batteri eller via USB-tilslutning.

Dokumenter kan scannes på begge sider samtidig. Det sker med hastigheder op til 7,5 sider pr. minut i farver.

De scannede dokumenter kan lagres i selve DS-920DW-enheden. Den leveres nemlig med et MicroSD-hukommelseskort på 4 GB, der kan erstattes af kort med større kapacitet. Derefter kan dokumenterne overføres trådløst via Wi-Fi til en pc. Man kan også skanne direkte til en pc. Det kræver dog, at skanneren er tilsluttet til pc’en via et USB-kabel.

Betjeningen sker via et LCD-display og et overskueligt kontrolpanel. Derudover giver den medfølgende software gode muligheder for at finindstille sine skanninger.

Brothers nye DS-920DW skanner koster typisk 1.449 kr. ekskl. moms eller 1.811 kr. inkl. moms.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere