Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Skærmfod gør din bærbare til en stationær

Philips’ nye skærmfod er VESA-kompatibel med 19”-28” skærme og har
indbygget Ethernetport og USB-hub 3.0 for nem adgang til eksterne
enheder med ét enkelt kabel.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

MMD, firmaet bag Philips-monitors, præsenterer nu en alt-i-en-løsning til skrivebordet: Philips USB Docking Stand. Man kan forbinde sin bærbare computer direkte til skærmfoden via et enkelt USB-kabel og påsætte en valgfri skærm. Resultatet er nem adgang til alle eksterne kontorenheder og internettet gennem en enkel og hurtig USB 3.0-forbindelse.

Flere forbindelser og mindre rod

Philips SB4B1928UB USB Docking Stand er en ergonomisk skærmfod, som brugere kan benytte med enhver Philips-skærm eller anden monitor, der er VESA-kompatibel (100 x 100). Den nye skærmfod passer til skærmstørrelser i 19”-28”.

Skærmfoden henvender sig specielt til professionelle brugere på farten, som benytter sig af ultratynde bærbare computere. Disse bærbare har ofte et begrænset antal forbindelsesmuligheder, hvilket den nye skærmfod imødegår med sin indbyggede USB 3.0-forbindelse og Ethernet-port.

“Brugere kan tilkoble deres bærbare computer gennem ét enkelt USB-kabel og straks gå i gang med at arbejde,” siger Frank Olsson, der er MMDs nordiske salgschef. “Det betyder færre kabler på skrivebordet, og man kan naturligvis også forbinde andre kontorenheder gennem skærmfoden og ét enkelt kabel til computeren og samtidig få forbindelse til internet.”

Få den optimale oplevelse

Skærmfoden giver brugere frihed til at vælge den skærmstørrelse, opløsning og teknologi, der passer dem bedst – helt op til 4K UHD-opløsning på 3840 x 2160 pixels. Hvis én skærm ikke er nok, kan man tilslutte op til seks skærme til skærmfoden via HDMI, DisplayPort eller USB – stadig kun ved at have et USB-kabel forbundet mellem skærmfoden og den bærbare enhed. Således kan man nemt og bekvemt designe en overskuelig multiskærms-arbejdsplads, som øger produktiviteten.

Fokus på skærmtrivsel

Selvom skærmfoden tilbyder en alt-i-en-løsning, er der intet “one-size-fits-all” ved skærmfodens design. Takket være Philips SmartErgoBase kan foden hæves og sænkes, drejes, tiltes og vendes efter behov, og computerskærmen kan sænkes helt ned til bordpladen, hvilket er optimalt for brugere med briller, der har læsefelt, flerstyrke- eller progressive glas. Selvom skærmfoden minimerer eventuelt kabelrod, da den kun har én enkelt USB 3.0-forbindelse, er der mulighed for at samle eventuelle kabler i skærmfodens støtte, så man kan holde skrivebordet pænt og ryddeligt.

Philips SB4B1928UB USB Docking Stand er tilgængelig nu til en vejledende udsalgspris fra 1300 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere