Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Blød højttaler fra B&O

BeoPlay A6 er lige så meget et møbel som en højttaler.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Beoplay A6 er absolut ikke almindelig. Den hæderkronede danske producent er gået efter et design, der skal få højttaleren til at passe gnidningsfrit ind i indretningen af det moderne hjem.

Der er den faktisk kommet til at ligne et møbel mere end en højttaler.

"Jeg har egentlig designet BeoPlay A6 på samme måde, som når jeg designer et møbel. Her er det dog lyden og interaktionen, der har bestemt formen. Den intuitive, men også overraskende form "spiller altid hen imod dig", uanset hvor du er, og derfor får man et mere intimt forhold til den end til et konventionelt musiksystem. BeoPlay A6 passer til de fleste indretninger, men har samtidig en helt særlig karakter, som gør, at den også skiller sig ud. Uanset, om man placerer den frit, i et hjørne eller på væggen, vil den automatisk blive et centrum for den sociale interaktion i rummet - den er en slags moderne jukebox", forklarer Jakob Wagner, der har designet Beoplay A6.

Der er tale m en femvejs-højttaler med fire højttalere foran og en bagudvendt fuldtoneenhed, som gør lydbilledet ekstra rummeligt. Hver højttaler har sin egen digitale forstærker.

Musikken styres direkte på højttaleren ved at tappe eller swipe på touch-interfacet. BeoPlay A6 kan streame musik via AirPlay, DLNA eller Bluetooth 4.0 og har integreret adgang til streamingtjenester som Spotify, Deezer og TuneIn-internetradio. Den integrerede software vil også være kompatibel med fremtidige standarder.

BeoLink Multiroom-teknologi forbinder den trådløst med alle B&O PLAY og Bang & Olufsen produkter, så du kan spille forskellig musik i forskellige rum eller spille den samme musik i hele hjemmet.

BeoPlay A6 fås i fire farver: Light Grey, Dusty Blue, Dark Rose og Dark Grey og sælges til 7.499 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere