Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Slut din skærm i USB-stikket

Du behøver ikke længere et grafikkort for at koble en ekstra skærm til computeren. Med Sandbergs nye adapter, kan du koble den direkte i USB-porten.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Du behøver ikke længere et grafikkort for at koble en ekstra skærm til computeren. Med Sandbergs nye adapter, kan du koble den direkte i USB-porten

Det er en kendt sag, at man skal åbne computeren og putte et grafikkort mere i, hvis man vil tilslutte flere skærme til den.

Det har Sandberg lavet om på. USB 3.0 standarden har så høj kapacitet, at det nu er muligt at lave et eksternt grafikkort, som bare skal i USB 3.0 stikket, og herefter kan producere kanonflot output på en HDMI- eller VGA-skærm i Full HD kvalitet 1080p.

Erling Hoff Petersen, salgsdirektør hos Sandberg A/S, siger: "Det har ligget os meget på sinde at skabe nogle produkter, der leverer resultater som forbrugerne vil blive fornøjede over, og det har ikke været muligt med de tidligere USB standarder. Teknologien er nu kommet til et punkt, hvor et eksternt grafikkort af en god kvalitet kan performe på niveau med et tilsvarende internt grafikkort."

Direktøren fortsætter: "Jeg kan jo lige så godt sige med det samme, at de to løsninger fra Sandberg ikke er markedets billigste. Det er fordi vi har bygget dem over et amerikansk chipset fra Displaylink, som har en helt fantastisk ydelse. Vi har afprøvet flere kinesiske chipsets, men kan ikke få dem til at yde på det niveau, som man forventer af et Sandberg produkt."

Så hvis du har en USB 3.0 port i din computer og gerne vil tilslutte en ekstra skærm, kan det altså være Sandbergs adaptere du skal kaste dig over, hvis priserne ikke skræmmer dig. Et enkelt kabel koster nemlig 549 kroner.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere