Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu rammer Samsung Gear S2 de danske butikker

Rundt design og en bevægelig ring skal give en unik ur-oplevelsen .

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

I dag kommer Samsung Gear S2 i de danske butikker. Gear S2 er et smartwatch, der har et markant anderledes udtryk end sine forgængere. Gear S2 har et slankt design (11,4 mm), et helt nyt, rundt display og en optimeret brugergrænseflade. Gear S2 har en unik, bevægelig ring rundt om urskiven og en ’hjem’- og ’tilbage’-knap, der gør uret nemt og intuitivt at bruge i alle situationer.

”Smartwatches bliver mere og mere populære, men de har tidligere været kritiseret for at se klodsede ud. Med Gear S2 har vi udviklet et stilrent design, der er mere diskret end tidligere modeller. Den bevægelige ring om urskiven sikrer desuden, at brugervenligheden er i top, hvilket er usædvanligt for så lille en ’gadget’” siger Erik Borgvall produktchef for wearables hos Samsung i Norden.

Med Gear S2 kan du let modtage notifikationer og sende beskeder direkte fra din arm, følge dine træningsmål med den smarte 24-timers aktivitetslog eller downloade nye applikationer, der er tilpasset urets brugergrænseflade. Takket være den skarpe skærm, den kraftfulde processor, IP68 klassificeringen og det nyeste Tizen styresystem er det let at udføre alle slags opgaver på uret. Gear S2 har en batterilevetid på to til tre døgn og lades simpelt op via trådløs opladning. Uret er endda udstyret med NFC, hvilket gør det muligt at benytte funktioner som mobile betalinger og elektroniske nøgler til eksempelvis hjemmet eller hotellet.

”Gear S2 er fuldt kompatibel med andre Android-enheder med en Andriod version 4.4.2 eller senere. Allerede nu findes der omkring 1000 applikationer, der er tilgængelige til Gear S2, fx trænings eller underholdningsapplikationer. Vores mål er, at antallet skal stige til 3000 applikationer inden årets udgang” siger Erik Borgvall.

Et ur til enhver smag

Gear S2 kommer i to versioner: Gear S2 Classic, der med sin sorte urskive og læderrem giver et sofistikeret og tidløst look, og Gear S2, skabt til den aktive type, der vil have et mere sporty og minimalistisk design. Gear S2 versionen kommer i to farver: mørkegrå eller sølv med hvid rem. Urskivens baggrund og rem kan skiftes for at give uret en mere personlig stil.

Både Samsung Gear S2 og Samsung Gear S2 Classic kommer i butikkerne i dag til en vejledende pris på:

Gear S2 – 2.599 kr.
Gear S2 Classic – 2.999 kr.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere