Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

iPad Pro kan købes nu - her er priserne

Apples kæmpe-tablet lander i butikkerne i dag. Som ventet kræver det dog et ordentligt træk i Dankortet at få den med hjem.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Den nye store iPad Pro er med sin 12,9 tommer store Retina-skærm med 5,6 millioner pixels den iOS-enhed, der har markedets højeste skærmopløsning. Da den er udstyret med en helt ny A9X-processor med 64-bit-arkitektur, er skal den kunne udgøre et alternativ til en bærbar computer. Du kan læse de nærmere detaljer om iPad Pro her.

I går kom den til salg på Apple.dk og i dag lander den så i de fysiske butikker. iPad Pro sælges til priser på 6.999 kroner for en Wi-Fi-model med 32GB og for 9.499 kroner for en Wi-Fi-model med 128GB.

Inden længe kan den nye Apple Pencil til iPad Pro også købes. Den skal gør tegnefunktionen naturlig, flydende og sikrer stor præcision, uanset om man tegner, maler akvarelportrætter eller arbejder med detaljeret 3D design. Et indbygget Lightning-stik på Apple Pencils magnetiske hætte betyder, at man nemt kan oplade sin Apple Pencil. Prisen bliver 829 kroner. Der kommer også Smart Keyboard, så man kan bruge iPad Pro som en bærbar. Det koster 1.399 kroner.

 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere