Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Bose SoundLink mini II

Bose blæste os omkuld med den første SoundLink mini-højttaler.

Af Redaktionen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Bose blæste os omkuld med den første SoundLink mini-højttaler.

Den løb med en 5-stjernet anmeldelse her i bladet. Forventningerne til efterfølgeren har derfor været høje. Hvordan ændrer man på noget, der i forvejen var perfekt?

Lyden har Bose heldigvis ikke pillet ved. Den er som på forgængeren, og således er der fortsat tale om den måske mest vellydende Bluetooth-højttaler i sin klasse. Funktionaliteten er derimod opgraderet. Højttaleren inkluderer nu en indbygget mikrofon, så du kan foretage telefonopkald på den.

Det kan være ganke nyttigt, men ikke ligefrem en uundværlig funktion. Det er nok langt fra alle, der nogensinde vil få brug for den. Forbindelsesmulighederne er også udvidet. Det er nu  muligt at tilslutte to Bluetooth-enheder på én gang. En ret stor fordel, da man så slipper for at frakoble en enhed hver gang en anden skal tilkobles. En anden fornuftig tilføjelse er micoUSB-stikket i siden, som gør det muligt at oplade højttaleren med en standard-oplader.

Du er dermed ikke længere afhængig af ladestationen (som i øvrigt stadig følger med). Det elegante aluminiumsdesign er bevaret, og det er fortsat klasser over det meste, du ellers finder i prisklassen. I det er hele taget er SoundLink mini – også i anden generation – en helt igennem fantastisk højttaler.