Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Stadig med på beatet

Selvom Apples iPad Air 2 ikke er ny på markedet, opleves den kvik. Prisen er dog for høj.

Af Peter Hyldahl, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Selvom Apples iPad Air 2 ikke er ny på markedet, opleves den kvik. Prisen er dog for høj

Der er gået et lille år, siden vi første gang fik stukket den nyeste Air i hånden. Og ser vi bort fra den helt nye iPad Pro, så er iPad Air 2 stadig Apples bud på en stor tablet. Den fungerer fremragende og er kvik nok til heftig billedbehandling og ditto video. Med de rette applikationer kan du være ekstrem kreativ med en iPad i hånden.

Styresystemet, iOS, er kernen i Apples produkter – hadet af nogle og elsket af endnu flere. Men uanset hvad: Det er let at bruge, og vi forstår godt, hvorfor man falder for det innovative interface, hvor man uden forkundskaber altid kan finde rundt.

IOS-platformens helt store force er de ekstremt mange apps. Ingen anden tablet tilbyder adgang til så mange gode apps som iPad. Kvaliteten skyldes også, at Apple fører nøje kontrol med alle applikationer, som lægges op i App Store. Måske er der flere apps til Android-tablets, men de har ikke været igenenm samme krakilske kvalitets- og sikkerhedskontrol.

iPad Air 2 opleves trods dens alder som frisk og med en lækker, responsiv skærm. Prisen er dog stadig alt, alt for høj.

Apple iPad Air 2 6,1 mm tynd, høj skærmopløsning og en kvik processor. iPad’en er stadig den mest solgte tablet.