Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Surface-konkurrent fra Samsung

Galaxy TabPro S er en hybrid-tablet med Windows 10 optimeret til produktivitet på farten.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Blandt Samsungs CES-nyheder var den nye Galaxy TabPro S. En hybrid-tablet med Windows 10.

TabPro S er rettet mod brugeren, som vil være produktiv derhjemme, på kontoret eller på farten.

Galaxy TabPro S har 12" Super amoled-skærm med opløsning på 2160 x 1440 pixels, og den er forsynet med en Intel Core M-processor af nyeste generation samt 4 GB ram. Med Wi-Fi 802.11 a//b/g/n/ac MIMO, Wi-Fi Direct, NFC og Bluetooth 4.1 er der desuden alt man kan forlange af trådløs teknologi og den har accelerometer og lys-sensor. Batteriet er 5,200mAh og det skal kunne holde 10,5 timer på en opladning ved almindelig brug.

På papiret ligner Galaxy TabPro S ikke så lidt en kopi af Surface Pro. Præcis som Microsofts hybrid-tablet fås da også et specieldesignet tastatur til Galaxy TabPro S, så du kan arbejde på den, ligesom på en bærbar computer. Samsung vinder dog lidt sympati ved at lade tastaturet følge med uden merbetaling. Vil du have tastatur til din Surface Pro, må du gribe dybt i lommen.

Der er endnu ingen forlydende om dansk lanceringsdato og pris.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere