Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nu laver Nikon også actionkameraer

En hel serie af actionkameraer, der bygger på Nikons stærke kamerateknologi, er på vej.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det første kamera i serien er KeyMission 360 – et handy actionkamera med mulighed for at optage ægte 360o video i 4K UHD.

 

KeyMission 360 har en kombination af billedsensor og objektiv på hver side af kameraet, og billeder fra dem begge kombineres direkte i kameraet til et enkelt højt opløst billede i 360°-format.

Selve kameraet er vandtæt ned til en dybde på 30 meter, uden at separat undervandhus er nødvendigt. Kameraet er samtidig yderst robust, så det kan tåle støv, stød og lave temperaturer.

Elektronisk vibrationsreduktion formindsker rystelser, så videooptagelser forbliver skarpe, når det går hektisk for sig.

Nikon vil fremvise udstillingsmodeller af KeyMission 360 på Nikons stand på forbrugerteknologimessen CES 2016, en af verdens største messer for forbrugerteknologi, som afholdes i dagene onsdag den 6. januar til lørdag den 9. januar 2016 i Las Vegas i Nevada, USA.

KeyMission 360 blev præsenteret på CES-messen i sidste uge. Kameraet lanceres til foråret sammen med et udvalg af særligt tilbehør. Priserne er endnu ikke offentliggjort. 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere