Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Stå op til blide toner

Siesta Rise skal give dig en god start på dagen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Danskerne er det mest morgenfriske folkefærd i Europa. 9 procent udnævner træning som deres yndlingsaktivitet om morgenen, og det er langt flere end i resten af Europa. Godt nok er vi gode til at hoppe i træningstøjet fra morgenstunden, men det slår ikke glæden ved en god morgenmad. Morgenmaden er den bedste del af morgenrutinen for langt de fleste danskere, skarpt efterfulgt af at lytte til musik.

Danskerne har også en særlig metode til at komme ud af sengen om morgenen, viser radioproducenten Pures undersøgelse af morgenrutiner i seks europæiske lande. Hele 23 procent af danskerne stiller alarmen langt væk fra sengen, så de er nødt til at stå op for at slukke den.

Blid vækning til morgentrætte øjne og ører

Pure lancerer nu Siesta Rise, som skal give danskerne en god start på dagen. Siesta Rise er den seneste tilføjelse til Pure Siesta-serien af digitale radioer til sengebordet. Den kommer i et nyt skandinavisk design, der tilbyder en praktisk USB-port til opladning af telefonen og digital kvalitetslyd.

Siesta Rise er udviklet med et letlæseligt display, som er nemt at se i et mørkt rum, dog uden at være for stærkt til trætte øjne, da lyset automatisk dæmpes for at matche belysningen i soveværelset. Det store display kan også justeres manuelt, så den enkelte lytter kan vælge den perfekte lysstyrke. 

Siesta Rise er på vej i butikkerne nu. Den koster 999 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere