Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ugens bedste elektronik-køb

Der er mange penge at spare på en lækker laptop, en toptunet smartphone og mange af andre gode gadgets. Vi har fundet ugens bedste elektronik-køb.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

En god bærbar er svær at undvære, men den behøver ikke at være en ordentlig klods for at kunne give dig kræfter til det hele, når du er på farten. Asus ZenBook UX305CA-FB123T er slank og let, men forsynet med en knivskarp skærm og en lynhurtig processor. Alt om DATA var begejstrede for den - læs anmeldelsen af Asus ZenBook UX305CA-FB123T her.

Prisen var 12.499 kroner, da den kom på markedet, men computeren kan fås væsentligt billigere nu - se prisen på
her.

Asus ZenBook UX305CA-FB123T Tynd, let, tyst og udført i aluminium. Den har mange positive egenskaber og få negative sider.

Skal det være endnu mere mobilt, så kan du overveje Lenovo Ideacenter Stick 300. Her får en komplet PC på bare 10 cm. Stik den i en computerskærm eller måske et TV, og du har adgang til alt du forventer af en Windows-computer. Datatid var ikke helt overbevist om konceptet, men mikro-computeren fungerer upåklageligt - læs anmeldelsen af Lenovo Ideacenter Stick 300 her.

Kan du se et behov for en lille computer som denne, er der ingen grund til ikke at give den en chance. Prisen var kun 1.299 kroner, da den kom på markedet, og nu fås den endnu billigere - se prisen på her. 

Lenovo Ideacentre Stick 300 Minienheden indeholder processor, grafikkort, hukommelse og en lille ram-baseret harddisk. Desuden har den indbygget Wi-Fi samt SD-kortlæser.

Er det i stedet en smartphone du søger, så kan HTC One A9 være sagen. Designet minder til forveksling om iPhone, men der er tale om en Android-mobil af bedste skuffe. Datatid gav den en stor anbefaling i deres test - læs anmeldelsen af HTC One A9 her.

Du måtte betale 4.990 kroner for mobilen, da den blev lanceret i efteråret, men du kan spare tæt på to tusind kroner på den nu - se prisen på  her.

Udfræsningen nederst er finger- aftrykslæser, der kan bruges til login. Udfræsningen nederst er finger-
aftrykslæser, der kan bruges til login.

En godt kamera tager nu engang bare bedre billeder end en mobiltelefon. Selv de små kompakte kameraer kan skyde billeder af fantastisk kvalitet. Sony RX100 IV er fuld af stærk kamerateknik og matcher selv nogle af de større spejlreflekskameraer i billedkvalitet. Alt om DATA var imponerende over kameraet - læs anmeldelsen af Sony RX100 IV her.

Sådan et kamera er dog ikke billigt. Prisen var 9.200 kroner, da det kom på markedet. Du kan imidlertid spare gode penge på det nu - se prisen på  her.

Sony RX100 IV


Du behøver ikke et kæmpe headset, der fylder hele hovedet for at få god lyd på farten. Mindre kan gøre det og med Jabra Revo får du et sæt kompakte og fleksible hørebøffer, der lyder lækkert og er nemme at have med i tasken. Datatid syntes godt om dem - læs anmeldelsen af Jabra Revo her.

Hørebøfferne kom på markedet til 999 kroner, men fås til langt under halv pris nu - se prisen på her. 

Designet er friskt, og hovedtelefonen fås i flere farvekombinationer. Revo flexes helt sammen, så den kan være i en inderlomme. Designet er friskt, og hovedtelefonen fås i flere farvekombinationer. Revo flexes helt sammen, så den kan være i en inderlomme.Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere