Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: MSI Z170A Gaming M9 ACK

Hvis pengene ikke spiller nogen rolle, er MSI’s stærke Gaming M9 ACK et helt oplagt valg. Men det koster næsten dobbelt så meget som vores to favoritter, og kortet døjer med at retfærdiggøre omkostningen.

Af Torben Okholm, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

ACK fører generelt på ydelse. I cpu-testene trækker det fra både Gaming M7 og Hero, og når det gælder pci-e-lagerhastighed, er dette kort det hurtigste i testen. Det leverer også de bedste minimums-frameratescorer – den eneste reelle forskel på disse kort i gaming.

MSI har også et strålende funktionssæt, der kan konkurrere med de meget kostbare Republic of Ga-ming-kort, når man bevæger sig uden for Heros pris-leje. Det har trådløse netværksfunktioner og en glimrende digital audioconverter med flere hovedtelefon-forstærkere.

Man kan imidlertid diskutere, hvor meget det vil påvirke ens gamingoplevelse. Hvis man er nødt til at forfalde til benchmarktal for at konstatere en forskel i ydelse, snarere end en håndgribelig følelse, vil man så betale dobbelt så meget , som man skulle for Hero eller M7? M9 ACK har alle funktionerne, men hvis man ikke har tænkt sig at bruge dem, er det næppe pengene værd.