Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ugens bedste elektronik-køb

Der er gode penge at spare på en lækker smartphone, en stærk bærbar og mange andre gode gadgets. Vi har samlet ugens bedste elektronik-køb.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Er du på udkig efter en ny mobil, og skal den helst ikke være for stor, så kan Sony Xperia Z5 Compact måske være sagen. Her får du en toptunet smartphone med kræfter til det hele og alt du kan drømme om af funktioner. Alt om DATA var særdeles begejstrede for den - læs anmeldelsen af Sony Xperia Z5 Compact her.

Den kom på markedet til 4.999 kroner, men du kan spare mere end to tusind kroner på den nu - se prisen på Sony Xperia Z5 Compact her.

sony-xperia-z5-compact-anb

Er det i stedet en bærbar du søger, så får du både godt med power og et lækkert slankt design i HP Spectre x360 13-4030no. Den blev kåret til "bedste køb" i Alt om DATAs stortest af bærbare - læs anmeldelsen af HP Spectre x360 13-4030no her.

Prisen var 8.999 kroner, da den kom i butikkerne, men du kan få den betydeligt billigere nu - se prisen på HP Spectre x360 13-4030no her.

AOD16_baerbare04

Er det tiden til en ny tablet, så får du ikke meget bedre Android-tablet end Samsung Galaxy S2. Den er lækker, hurtig og spækket med gode funktioner. Den fik derfor en rigtig positiv anmeldelse hos Datatid - læs anmeldelsen af Samsung Galaxy S2 her.

Du måtte slippe 4.300 kroner for en model med 4G, da den blev lanceret, men du er gode penge at spare på den nu - se prisen på Samsung Galaxy S2 her.

Samsung Galaxy S2. S2 er testens tyndeste. Bagpå har den en særdeles skridsikker overflade.

Vil du skrive tekster og arbejde på din tablet, kræver det et trådløst tastatur. Det får du med Logitech Keys-to-go, som er skabt til et tage med på farten. Alt om DATA var enormt glade for det - læs anmeldelsen af Logitech Keys-to-go her.

Tastaturet kostede 650 kroner, da det kom i butikkerne, men prisen er væsentligt lavere nu - se prisen på Logitech Keys-to-go her.

AOD15_nytgrej02

Er du ikke tilfreds med kamerakvaliteten på din smartphone, så er der ikke andet for end at investere i et rigtig kamera. Det behøver dog ikke at være en kæmpe klods for at tage gode billeder. De spejlløse kameraer har billedteknik på niveau med spejlreflekskameraerne, men fylder langt mindre. Olympus OM-D E-M10 er et godt eksempel. Det er nemt at tage med på farten og giver alt du skal bruge for at skyde rigtig lækre billeder. Datatid syntes godt om kamera - læs anmeldelsen af Olympus OM-D E-M10 her.

Prisen var 5.300 kroner, da det kom på markedet, men den er faldet en hel del nu - se prisen på Olympus OM-D E-M10 her.

DT07_kamera03

 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere