Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Gratis app finder den perfekte vin til maden

Hardys Wines har skabt en ny gratis app, der hjælper med at matche forskellige madretter med den mest ideelle vin. Appen byder også på spændende opskrifter, nyttig information om de forskellige vintyper samt en vinquiz.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Nu er det slut med at stå og være forvirret i supermarkedets vinafdeling, når der skal vælges vin til aftensmaden. Det australske vinhus Hardys Wines lancerer nemlig en gratis app, Hardys Wine Guide, der hjælper dig med at vælge den helt rigtige vin til maden.

Matcher vin til alle typer mad

Appen indeholder flere brugbare funktioner, når man skal vælge vin eller bare mangler inspiration til aftensmaden. Den giver information om, hvilke druesorter og vintyper, der passer til bestemte fødevarer, samt lækre opskrifter på både lette og lidt mere avancerede retter. Man behøver ikke at have planlagt en 3-retters menu for at få gavn af Hardys’ nye app. Hvis aftensmaden står på en simpel ret med kylling, kan appen stadig give brugbar information om, hvilken vin, der passer bedst til det.

”En af de ting, vi ofte hører fra vores kunder er, at de finder det svært at vælge vin til bestemte retter mad. Mange har en favoritvin eller en yndlingsdrue, men den passer ikke nødvendigvis godt sammen med middagsmenuen. Derfor har vi udviklet en app, der kan hjælpe med at finde frem til den type vin, der passer bedst til menuen. Med appen behøver man ikke være vinkender for at træffe et godt valg,” siger Flemming Jons, salgschef for Hardys Wines i Danmark.

Test din vin-viden

Ud over de praktiske funktioner byder appen også på en underholdende quiz, hvor man kan teste sin viden og udfordre sine venner på viden om vin ved at svare på spørgsmål som ”Hvor stammer Chardonnay-druen oprindeligt fra?”

Appen indeholder også information om Hardys’ vine, så man nemt kan finde oplysninger om den vin, man ser foran sig på hylden i butikken, samt praktiske tips til fx opbevaring og servering af vinen samt en ordforklaring.

Man kan også finde gode råd til vin og sammensætning af mad og vin på Hardys’ Facebook-side hvor Hardys i samarbejde med sommelier Tim Vollerslev deler ud af viden og gode råd.

Appen Hardys Wine Guide er gratis og kan downloades i App Store. Der vil også komme en version til Android i løbet af 2016.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere