Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Netværkslækkerier fra D-Link

Overvågningskameraer, bedre netværk og stemmestyring dominerer D-Links stand på Mobile World Congress.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er ikke kun de traditionelle mobilproducenter, der udstiller på årets mobilmesse i Barcelona i disse dage - også netværksproducenterne er til stede. På D-Links stand fandt vi en masse nye spændende produkter, der dukker op i Danmark i løbet af foråret og sommeren.

Tal til din strømskinne

Mange af D-Links produkter, som eksempelvis den nye smart plug ved navn DSP-W115, den smarte strømskinne DSP-W245 samt overvågningskameraer mm., kan styres med Googles digitale assistent Google Assistant. Det fik Alt om DATA en spændende demonstration af på D-Links stand. D-Links app giver dig også mulighed for at sammensætte handlinger med dine smarte produkter, så f.eks. lyset og dit tv tændes, når du siger godmorgen til din Google Home.

I Alt om DATA nr. 6 kan du blandt andet læse test af de nye smart plugs.

Ikke kun Google

Det er dog ikke kun Google, D-link fokuserer på. Alexa og IFTTT understøttes også af smarte produkter som det nye 180 graders overvågningskamera DSC-2670L Wi Fi Cam.

Er du på udkig efter bedre, nemmere og mere sømløst netværk i hjemmet, har D-Link også spændende nyt med på udstillingen med nye serier af COVR-routere, som vi snart tester i Alt om DATA. Topmodellen er COVR 2202, og er der kommet en ny COVR 1203 til mindre krævende.

D-Link Google Assistent. De nyeste netværks-produkter fra D-Link kan stemmestyres via Google Assistent, som er tilgængelig på dansk i nærmeste fremtid.Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere