Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Kendt hifi-mærke bliver nu væsentligt billigere

Den fremadstormende lydbutik Hififreaks har snuppet Cambridge Audio fra HifiKlubben. For kunderne betyder det et prisfald på op til 50 procent, mens Hififreaks kan se frem til en en meromsætning på 25 millioner kroner og en udvidelse med 10-15 ekstra ansatte.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

En appelsin af de helt store er faldet i HiFifreaks’ turban. Den unge hi-fi-webshop på Amager, som sælger direkte til forbrugerne uden fordyrende mellemled, har landet en aftale med engelske Cambridge Audio og skal nu sælge det kendte topmærke til audiofile feinschmeckere i Danmark, Norge og Sverige. Aftalen er et tigerspring for HiFifreaks, der overtager distributionen efter Hifiklubben. I forbindelse med overtagelsen sænkes priserne med mellem 10 og 50 procent."

Det vil formentlig øge vores omsætning med 25 millioner kroner og føre til 10-15 nyansættelser", fortæller Daniel Juel Nielsen, der er en af stifterne af HiFifreaks.

"Vi skal sælge hele deres produktkatalog, det vil blandt andet sige 35 hi-fi-produkter, syv sound bars og 30 højttalere, i Danmark, Norge og Sverige, tilføjer han. Der vil være produkter fra 1000 til 50.000 kroner."

Kan præsentere Edge-serien

Aftalen falder i hak på et yderst gunstigt tidspunkt, da det giver HiFifreaks mulighed for at præsentere Cambridge Audios ny topprodukt, jubilæumsserien Edge. Ni ingeniører har i anledning af Cambridge Audios 50 års jubilæum fået helt frie hænder i tre år til at skabe en ny forstærkerserie for blandt andet at hylde firmastifteren, professor Gordon Edge. Omkostninger, tidsforbrug og valg af komponenter skulle ikke diskuteres. Men de komponenter, der skulle vælges, skulle kun vælges ud fra, om de var med til at skabe den rene, ægte lyd, som var målet. Og nu kan topmodellen, en kombineret netværksforforstærker og effektforstærker til 50.000 kroner, erhverves på HiFifreaks.dk. Det samme kan resten af serien.

30 dages fortrydelsesret

Det ny samarbejde med Cambridge Audio ændrer ikke på HiFifreaks’ forretningsmodel, hvor fysiske butikker er erstattet af en webshop. Men kunderne risikerer ikke at købe katten i sækken. Der er en unik fortrydelsesret. Man kan lytte til sit ny anlæg i 30 dage og sende det tilbage, hvis man ikke er tilfreds. Blandt de mærker, HiFifreaks sælger er Audiolab, Boston Acoustics, Densen Audio, Kimber Kable, Marantz, Mission, Sumiko, STAX, Triangle, QED, Welltempered og Wharfedale.

Holdet bag Hififreaks. Holdet bag Hififreaks.Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere