Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Prisvenlig NAS med stor kapacitet og stærke features

Qnap TS-328 RAID 5 har plads til tre diske, mulighed for raid 5 konfiguration og et godt udvalg af funktioner til backup, streaming og deling af data. Prisen er ret overkommelig.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

TS-328 er den første quad-core 3-bay NAS, der giver mulighed for at bygge en raid 5 konfiguration med kun tre drev. Det optimerer lagerkapaciteten og giver samtidig højere ydelse og stærkere databeskyttelse.

Den nye NAS understøtter også snapshots, så man hurtigt kan gendanne data hvis de ved et uheld slettes eller man udsættes for ransomware.

God ydelse

TS-328 får sine kræfter fra en Realtek RTD1296 quad-core 1.4 GHz processor med 2GB DDR4 ram og byder på to 1GbE-porte med SATA 6Gb/s, så du får op til 225 MB/s læse/skrivehastigheder.

Med H.264/H.265 hardware decoding og real-time transcoding kan TS-328 konverterer video til universelle filformater, som kan afspilles flydende på mobile enheder. QVHelper, Qmedia og Video HD giver brugeren mulighed for nemt at streame medieindhold til enheder både indenfor og udenfor hjemmets vægge.

Alsidig software

Brugeren får glæde af QTS 4.3.4, det nyeste operativsystem fra Qnap, som blandt andet giver mulighed for at se og tage backup af indholdet på mobile enheder direkte til TS-328 ved at plugge dem i USB-porten.

Det indbyggede App Center byder på applikationer som IFTTT Agent og Qfiling, der hjælper med at automatisere enheder, samt Qsirch, som gør det nemt at finde indhold på dine diske. Qsync og Hybrid Backup Sync hjælper med fildeling og synkronisering, mens Qphoto gemmer de videoer og foto du optager med din smartphone direkte til TS-328.

Fine tilslutningsmuligheder

Tilslutninger inkluderer 2x Gigabit RJ45 LAN porte, 1x USB 3.0 port, 2 x USB 2.0 porte. Der er desuden indbygget højttaler.

Qnap TS-328 er i handlen nu til en pris på cirka 2.100 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere